Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiskutya vásárlásának menete

Az éppen aktuális eladó kiskutyáink megtekinthetőek a Képgaléria / kiskutyáink menüben.

Előjegyzés email-ben <kobanyaipelyhes@gmail.com>lehetséges . Előjegyzéshez az adatlap letöltése itt . Az adatlapot kitöltése után küldjék el az email címünkre. Kitöltésnél vegyék figyelembe azt, hogy a kiállításra és tenyésztésre vásárolt kiskutyák ára magasabb mint a hobbi kutyáké. Természetesen az egészségügyi garanciai is több mindenre kiterjed ez esetben. Hobbi célra eladott kiskutyáinkra az adásvételi szerződésben az új tulajdonos ivartalanítási kötelezettséget vállal, melyet a kiskutya 1 éves koráig köteles elvégeztetni! Amennyiben ezt nem végezteti el köteles megfizetni a tenyésztési célú kiskutya és a hobbi célú kiskutya közötti aktuális árkülönbséget. 

 Kérem nézzék meg a tenyésztési tervünket is, mert csak a kiskutyák születése után fogadunk előjegyzést, melyhez előzetes telefonos egyeztetés szükséges. 

Kiskutyák foglalása: A foglaló összege 50 000 Ft. melyet személyesen, vagy banki utalással lehet a 11773023-10291708 számlaszámra megtenni, közleménybe kérem írja be "a nevét és azt, hogy Foglaló".  

telefon számom: (30/489 7535). 

Facebook elérhetőségem: https://www.facebook.com/

 

 

 A kiskutyák előre egyeztetett időpontban megtekinthetőek az anyukákkal és a tenyészet összes kutyájával egyaránt. Az apák lehetnek más tenyészet tulajdonai így őket a saját weboldalukon lehet megtekinteni.

A kiskutyák legkorábban nyolc hetes korukban, oltási könyvvel (amiben állat orvosunk által bejegyzett és pecsételt első oltás, három féregtelenítés és a chip behelyezése szerepel) és számlával kerülnek átadásra az új tulajdonos számára. Amennyiben a kiskutyákat az anyuka nem választotta le 8 hetes koráig és még szoptatja abban az esetben a kiskutyák nem vihetőek el 8 hetesen! A kiskutyák elvitele csak akkor lehetséges, ha már legalább 1 hete nem szopnak.  Minden kiskutyát törzskönyveztetve adunk el!  A kiskutyákra tenyésztői garanciát adunk mely az adásvételi szerződésben is rögzítve van. Lehetőség van arra is, hogy a kiskutyák több oltást is megkapjanak, így később kerülnek az új tulajdonoshoz ez esetben a kiskutyák ára az oltások árával (5000 Ft/oltás) emelkedik.

A kiskutyák kiválasztása a megtekintés során érkezési sorrendben történik!

A kutyáinkat szuper prémium  táppal etetjük, ebből a tápból 1kg tápot adunk a kiskutyával  és néhány hasznos irományt, amely a későbbiek során nyújthat segítséget a kutya neveléséhez.

Természetesen a kiskutya elvitele után is elérhető vagyok és igyekszem minden segítséget megadni az új tulajdonosok számára. Facebook -on létezik egy zárt csoport / Én is Kőbányai Pelyhes tulajdonos vagyok/ amelynek tagjai mindannyian legalább egy tőlünk vásárolt kiskutya tulajdonosa. Itt mindenkivel napi kapcsolatban vagyunk, valamint a gazdik is megtudják osztani tapasztalataikat egymás között. 

A tőlünk vásárolt kutyák panzióztatását is vállaljuk a későbbiek folyamán. Ez esetben annyi a kérésünk, hogy a kutya érkezése előtt legalább 2 nappal féregtelenítve legyen!

 

 Tisztában kell lenni azzal a ténnyel, hogy NEM a különböző apróhirdetésekben található kiskutyákkal megegyező minőségű és árfekvésű kutyákat kínálunk.

A tenyésztésben résztvevő kutyáink térdficam (patella) szűréssel és szem szűréssel is rendelkeznek és mindegyik 0/0 ás az az 100% -ban mentesek